BIEREN

Laatde ‘Storm’ maar komen
Onze ode aan het najaar

Storm, ‘razernij’. 6,1% alc vol

Een eigenzinnig bier dat dit jaar de herfst inluidt. Krachtig, een bokbier om de herfststormen te trotseren. Licht koperrood, als vallende herfstbladeren. Nootachtig en moutig aroma. Volmondig met tonen van karamel en geroosterde noten. Iets lichtzoetig in de afdronk. Een bier van lage gisting.

Verkrijgbaar van de tap en als 33cl Steinie fles

 

Walburg, ‘beschermster van hen op het slagveld’’. 6.1% alc vol

Een soepele blonde. Een echt  aperitiefbier om vriendschap te vieren. Ongedwongen en doordrinkbaar, een toegankelijke creatie. Licht fruitig aroma, soepel ronde smaak met tonen van tropisch fruit, vanille en kruidnagel. Een aangenaam bittertje in de afdronk. Ongefilterd bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

Verkrijgbaar van de tap en als 33cl Steinie fles

 

Grijp, ‘Verwerver’. 5,0% alc vol

Een frisse dorstlesser, vol smaakvariaties. Deze eigenwijze IPA blijft verassen. Ons eerbetoon aan de klassieke Indian Pale Ale. Licht goudkleurig bier met een volle witte schuimkraag. Geurige citrus en een smaak vol tropisch fruit. De afdronk is droog en fruitig met een bitter die mooi lang blijft hangen. Een ongefilterd bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

Verkrijgbaar van de tap en als 33cl Steinie fles

 

Donder, ‘donkerharige krijger’. 6,4% alc vol

Een passende Germaanse naam voor de herfstspecialiteit. Krachtig, een bokbier om de herfst te trotseren. Traditioneel het eerste brouwsel met de nieuwe hop en gerst. Zorgvuldig gekozen, afgewogen en samengevoegd. Diep koperrood. Kruidig en moutig aroma. Volmondig met tonen van karamel en geroosterde mout. Iets zoetig in de afdronk. Een bier van lage gisting met nagisting op de fles.

Verkrijgbaar van de tap en als 33cl Steinie fles

 

Rijkhard, ‘Sterk als een heerser’. 9,8% alc vol

Een passende Germaanse naam voor dit zwaargewicht. Warmend, een bier om met vrienden van te genieten. Diep donkerroodbruin. Een aroma van rood fruit. Volmondige moutsmaak, tonen van karamel en gebrande mout. Subtiel bitter en iets zoetig in de afdronk. Een bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

33cl Steinie fles